Zondag 1 november collecte voor Lwengo Kids Foundation Zondag 1 november collecte voor Lwengo Kids Foundation
In onderstaand bericht vertelt Marga Streefkerk wat de stichting zoal met de giften in het afgelopen jaar heeft gedaan. Uw bijdrage is nog steeds zeer welkom!
 

Allereerst, wat leuk dat jullie weer aan ons denken! 
 
We hebben ook in Lwengo behoorlijk te maken gehad met het corona virus, al is het op een andere manier. Het virus zorgde er voor, dat president Museveni een complete lock down afkondigde en alle grenzen tot nader order sloot. Wij konden dus ook niets meer beginnen dan alleen via de app contact hebben met Anthony. Hij meldde de eerste problemen destijds, dat de mensen niet dood gingen aan het virus, maar van de honger. Ze konden immers nergens meer heen, maar ook niet hun eigen verbouwde groenten verkopen, etc. We hebben toen onder de sponsors geld ingezameld om voedsel te kopen en dat is prima gelukt, binnen een week hadden we ruim 7.000 euro binnen, dat we één op één konden doorstorten naar Anthony.
Tegelijkertijd werd er gewerkt aan de nieuwe slaapzalen. Voordeel van het virus: alle bouwvakkers moesten thuis blijven en konden dus in hun eigen Lwengo aan het werk! De slaapzalen zijn klaar, daar hadden we de fantastisch bijdrage van AFAS Foundation voor gekregen. Matrassen en klamboes hebben we zelf van verschillende giften betaald, onder andere jullie gift is daarvoor gebruikt. Vorige week zijn de matrassen gearriveerd en 15 oktober zijn de hoogste groepen weer begonnen en is de slaapzaal ingewijd. Als je meerdere foto’s wil zien, kijk je even op de website. (even naar beneden scrollen voor de foto’s) 
 
Groet (ook aan de gemeente) en nogmaals dank voor jullie aandacht voor onze stichting!
Namens bestuur Lwengo Kids Foundation,
Marga Streefkerk 
 
  • Wilt u ook helpen? Laat zondag uw bijdrage achter in een van de schalen bij de uitgangen van de kerk
  • U kunt uw gift ook overmaken aan onze diaconie met de vermelding 'Lwengo Kids 1 november'.
terug