“Wat houd ik van Uw huis”

“Wat houd ik van Uw huis”

Startweekend gezamenlijke kerken
23 en 24 september

Het tweede gezamenlijke startweekend begint op zaterdagavond met twee heel diverse activiteiten. Ten eerste kun je gaan s(up)porten. Omdat het aantal belangstellenden ieder jaar groeit, wijken we dit jaar uit naar de Rijnkom. Er is natuurlijk ook iets te eten en te drinken! Of wil je wat meer rust voor hoofd en lijf? Kom dan naar de Hervormde kerk in Renkum voor een orgel- en clavecimbelconcert. Aanvang 20:00 uur. Vervoer kan geregeld worden.

Zondag hopen we op weer net zo’n feestelijke dienst als vorig jaar. Na afloop drinken we koffie met elkaar en daarna is te kiezen uit diverse activiteiten: knutselen voor jong en oud. De wat stoerdere bouwers gaan een mobiele kerk bouwen. Er is een fietstocht en mogelijk nog een activiteit. Als iedereen wat te eten meeneemt kunnen we genieten van een overvloed aan eten. Deze maaltijd sluiten we af met een sing-in af. Wil je wat goeds beleven aan samen- gemeente-zijn, vier dan dit weekend met ons mee.

Met oog op de catering en de organisatie stelen we het op prijs als je je van te voren opgeeft. Bekijk het volledige programma en vklik op aanmelden om u  online op te geven!

terug