Spullen-inzameling in juli en augustus Spullen-inzameling in juli en augustus

Op zaterdag 8 september is het weer Herfstmarkt bij de Gereformeerde kerk in Renkum. De tiende editie dit jaar! De voorbereidingen zijn in volle gang. De inzameling van spullen vindt plaats op alle zaterdagen in juli en augustus: 7, 14, 21, 29 juli en 4, 11, 18, 25 augustus. Locatie: bij de Gereformeerde kerk/zaal De Spreng, Utrechtseweg 93, van 10.00 tot 12.00 uur.

Spullen in goede staat zijn welkom, zoals: curiosa, boeken, lp's, cd's, dvd's, hout, riet, glaswerk, keramiek, klein huishoudelijk materiaal, elektrische apparaten, platte beeldschermen, speelgoed, (kinder)fietsen en klein meubilair. Helaas kunnen we geen televisies, printers en monitors innemen vanwege het te grote gewicht. Prijzen voor het Rad van Avontuur bij voorkeur ook inleveren bij de kerk tijdens de bovengenoemde inzameldata.

Prijzen voor Rad van Avontuur Herfstmarkt
Ook dit jaar is er weer het populaire Rad van Avontuur. Daarvoor zijn wij op zoek naar mooie prijzen. Wellicht heeft u eens een cadeau ontvangen, de gulle gever hartelijk bedankt. Het is zeker geen prullaria, maar u denkt nu: “tja… wat moet ik er mee?” Wij lossen dat probleem graag voor u op en ontvangen dit cadeau met plezier als prijs voor het Rad van Avontuur. Een flesje lekkere wijn over? Ook dat is altijd een mooi cadeau voor het Rad. Prijzen voor het Rad bij voorkeur inleveren bij de kerk tijdens de bovengenoemde inzameldata. Bent uzelf niet in de gelegenheid? Bart Stunnenberg komt het graag bij u ophalen: tel. 06 53 14 74 78
terug