Pastorale zorg bij afwezigheid predikant Pastorale zorg bij afwezigheid predikant
Gemeentezorg 
Uiteraard blijven tijdens de vacante periode taken als gemeentezorg en andere aangelegenheden die de kerk aangaan doorlopen. In de vacante periode kunt u voor pastorale zorg contact opnemen met de coördinator pastoraat.

Ds. Quik ondersteunt pastoraal- en kringwerk
Ds. (Joke) Quik-Verweij uit Brummen ondersteunt vanaf 1 oktober de kerk aan de Utrechtseweg en waar nodig ook de anderen twee gemeenten bij pastoraal- en kringwerk. Zij doet dit voorlopig voor een dag in de week.


Ds. Quik is 'vaste' predikant in Spankeren, Laag Soeren en Dieren Noord-Oost. Haar vijfentwintig jarige ervaring als dominee (o.a in Eck en Wiel en de Veluwezoom) neemt zij mee naar onze gemeenten tijdens de pastorale gesprekken en in het kringwerk.
 
Zij ontmoet u graag op maandag thuis of in en om de kerk.  Ds. Quik: "Als uitzenddominee ga ik dus mijn huidige gemeente met uw (vacante) gemeente combineren. Dat betekent dat ik één Heer op twee plaatsen ga dienen. Ik hoop dat het goede ‘verhaal’ ons snel tot elkaar brengt en noopt tot  een goed gesprek.”

Contact via coördinator pastoraat
Wilt u contact met ds. Quik of heeft u andere vragen op het gebied van pastorale zorg? Dan kunt u terecht bij de coördinator pastoraat, mw. Diny Kosters-Rosbach.

  
terug