Geef, voor mensen ver en dichtbij

Geef, voor mensen ver en dichtbij

Collectedoelen rond de feestdagen 
Op zondagmorgen 24 december (4e Advent) is de collecte bestemd voor de Hulp aan gevluchte Rohingya-gezinnen uit Myanmar: 370.000 Rohingya zijn de afgelopen maanden vanuit Myanmar gevlucht naar Bangladesh. 400.000 mensen zochten een heenkomen in Myanmar zelf.  Er is nog veel hulp nodig! Helpt u mee met gift? Meer infomatie leest u op de website van Kerk in Actie.

Op kerstavond tijdens de eerste dienst gaat de opbrengst van de collecte voor het Huis van Renkum: Men kan er terecht voor ontmoeting, gezelligheid, gezamenlijke activiteiten, maar ook  voor vragen op het gebied van zorg, welzijn, inkomen, wonen en werk. Een betrokken en bevlogen team van professionals en vrijwilligers staat graag klaar voor alle inwoners van Renkum. Het  doel is eenzaamheid en isolement te doorbreken.

Tijdens de tweede kerstavonddienst collecteren we voor Kushe Foundation in Sierra Leone en specifiek voor het voedselproject voor arme kinderen op school.

Geloof, hoop en Syrië. Op eerste kerstdag wordt in de drie kerken gecollecteerd voor Kinderen in de Knel van Kerk in Actie. Specifiek voor onderwijs aan kinderen in Syrië. Help mee aan een goede toekomst voor deze kinderen!

Op zondagmorgen 31 oktober collecteren we in onze kerk voor Edukans en in de gezamenlijke oudejaarsavonddienst is de collecteopbrengst voor het project 'Een open huis' (zie Samenklank voor meer informatie). In 2018 werken we als gezamenlijke kerken aan een kerk 'zonder drempels'. Een kerk waar iedereen welkom is en waarin we mensen willen ontvangen die anders nooit over de kerkdrempel stappen. 

 
terug