Het mysterie van de moestuin

Het mysterie van de moestuin

Gereformeerde kerk
Zondag 11 maart, 15.00 uur 
Poppentheater voor jong en oud

Op zondag 11 maart aanstaande ben je van harte welkom bij de poppen-theatervoorstelling ‘Het mysterie van de moestuin’. Op uitnodiging van onze drie gezamenlijke kerken komt Carla Vis en haar gezelschap Poppenenmeer naar Renkum en Heelsum.
Plaats: Gereformeerde kerk Utrechtseweg 93 in Renkum. Aanvang van de voorstelling is 15.00 uur. Deze voorstelling is voor alle leeftijden vanaf 4 jaar en duurt 55 minuten. Toegang gratis.
  

Josefien is maar wát trots op haar tuin. Van opa heeft ze geleerd hoe ze goed voor haar tuin moet zorgen. Het is een wonder hoe uit zo iets kleins zoveel moois kan groeien. Dit probeert ze ook aan Fabian te leren, maar dat valt niet mee. Als Josefien een paar dagen weg is en Fabian op haar tuin past, gaat er van alles mis. Blijft er nog wat van haar tuin over? Het mysterie van de moestuin gaat over het mysterie van het leven day komt van de Here God. Dingen gaan vaak fout, maar bij God mogen we altijd opnieuw beginnen, zoals de natuur elk jaar weer opnieuw tot bloei komt.

Kom jij ook naar deze leuke, muzikale en fraai belichte voorstelling? De toegang is gratis. 
terug