De weg naar de toekomst ligt open

De weg naar de toekomst ligt open
De stichting Lwengo Kids Fundation is o.a. betrokken geweest bij het bouwen van watertanks en het opzetten van het varkens- en geitenproject (zie hiervoor de website: www.lwengokids.nl).

Maar het gaat verder. Hoe vaker we in Lwengo komen, hoe meer we zien. Regelmatig hebben we overleg met Anthony om na te denken hoe we dingen kunnen verbeteren. En zo is het varkens- en geitenproject tot stand gekomen. 
Wij zijn continue bezig met fondswerving om ook de omgeving van de kinderen veilig en leefbaar te maken. Zo hebben we in 2018/2019 samen met een grote sponsor een Health Center kunnen realiseren, waar kinderen die naar de Boarding School gaan ook eens rustig ziek kunnen zijn doordat er een ziekenzaaltje is, zorg en aandacht. Ook de omgeving kan gebruik maken van dit Health Center om een basisarts te bezoeken, voorlichting te krijgen, medicijnen te kopen, gevaccineerd te worden, etc. 
Nieuwe plannen liggen klaar om twee mooie, hygiënische slaapzalen te bouwen op het terrein van LWERUDESO Primary School voor jongens en meisjes. De huidige slaapzalen zijn eigenlijk klaslokalen die daar ook voor gebruikt dienen te worden. Ook willen we graag een schoolbus realiseren om zo meer kinderen in de gelegenheid te stellen gewoon thuis te kunnen wonen. Genoeg plannen dus en we zitten dan ook geen moment stil.
 
terug