Groene fietstocht mei 2017: Veel groens rond Renkum en Heelsum!
Groene fietstocht mei 2017

Veel groens rond Renkum en Heelsum!

Bekijk alle foto's
 
Herfstmarkt 2016"Het was een geweldige dag, alle ingrediënten waren aanwezig, mooi weer, goede sfeer onderling, enthousiast publiek. Moe, maar een voldaan gevoel" zo vatte een van de vrijwilligers de Herfstmarkt 2016 samen. Daar komt bij dat we ook nog eens een prachtige opbrengst hebben opgehaald: ca. 7000 euro netto! Hiervan gaat de helft naar het ZWO project 'Noodhulp vluchtelingen' en de andere helft naar de kerk voor het aanleggen van een nieuwe alarminstallatie en WiFi. Benieuwd naar de de foto's? De eerste serie staat in het album Herfstmarkt 2016.

Bekijk alle foto's
 
NL Doet 2016: Huis van RenkumDe gezamenlijke Protestantse kerken in Renkum deden op zaterdag 12 maart mee met de jaarlijkse nationale vrijwilligersactie NL Doet. Dit jaar werd er gewerkt aan en in het 'Huis van Renkum'.

Bekijk alle foto's
 
Paaskaars 2016 'The making of'De paaskaars 2016 is ontworpen en gemaakt door een aantal jongeren van JeugdkerkPlus. Het ontwerp van de kaars straalt een mooie boodschap uit. “je gaat nooit alleen in deze wereld en de kerk is een thuis voor alle mensen, hoe verschillend ze ook zijn”, vertelt Aniek Stunnenberg die het ontwerp maakte.

Bekijk alle foto's
 
Herfstmarkt 2014


 


Het weer zat mee, het aantal bezoekers bleef helaas iets achter met voorgaande edities, maar door de goede sfeer en een opbrengst van ruim 6.000 euro netto voor de doelen was de Herfstmarkt 2014 wederom zeer geslaagd. 

Bekijk alle foto's