Een 'feest' van herkenning

Een 'feest' van herkenning
Wat heeft het voor ons betekend om op te groeien in de protestante kerk van de 20ste eeuw? Dat is de lijn van het ‘muzikale gesprek’ dat op het toneel wordt gevoerd. 

Het verhaal
Een zus vraagt haar twee broers om met haar te kijken naar een lijst van liederen die hun moeder heeft uitgezocht voor haar begrafenisdienst. Een dienst die naar verwacht op korte termijn zal plaatsvinden... Warme en pijnlijke herinneringen worden opgehaald; een ieder vertelt zo gaandeweg zijn of haar eigen geschiedenis. Wat hebben we er van meegenomen, wat hebben we achtergelaten?

Het zijn vragen waar u wellicht meer antwoord op krijgt na het bijwonen van deze leuke en soms kritische voorstelling van muziektheatergroep ‘Fijne Mensen’ uit Ede o.l.v. Mar van de Velde. Aanleiding van de voorstelling is het jubileumjaar 2017 waarin terugkijken op 500 jaar reformatie.

Veel muziek en meezingers
De voorstelling zit vol muziek: mooie en ontroerende liederen, sommige zelfgeschreven door de spelers (van hoog niveau!) en ook oude bekende meezingers. Het publiek komt goed aan zijn trekken. U mag heerlijk meezingen met bijvoorbeeld ‘Er gaan door alle landen’ of ‘Nu gaan de bloemen nog dood’ en nog veel meer! Tot uw verrassing kunt u misschien wel meer meezingen dan u had verwacht!

Enthousiast
De voorbereidingscommissie kwam enthousiast terug uit Bennekom waar de voorstelling op 15 februari werd uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u bij hen terecht (zie hieronder). Het is fijn wanneer u zich van tevoren aanmeldt. Dan is er een idee van het aantal mensen dat we kunnen verwachten.We vragen een bijdrage van 5,- euro met oog op de te maken kosten. Dat is inclusief koffie of thee.

Reserveer direct met het online reserveringsformulier of bel Erna Ruitenbeek 0317 31 39 13
terug