Afsluiting ZWO project Ma Afsluiting ZWO project Ma
Afgelopen november hebben we al een beetje afscheid genomen van het project. De actie: ‘Heel de kerk bakt voor Mattru’ liep nog eventjes door. Van de ongeveer 25 ingevulde bonnen zijn er nog een paar over. We waren verrast door het enthousiasme voor deze actie. In totaal heeft de bakactie, inclusief enkele giften zonder taart, € 227,50 opgebracht.

Een prachtig resultaat. Alle bakkers en kopers hartelijk bedankt voor het meedoen! De totale opbrengst van dit jaar komt daarmee op 
€ 2088,31. Dat is voldoende om de motorbike van Sylvanus (1000 euro) te financieren. Het overige geld ging naar de psychosociale unit van het ziekenhuis. Heleen en Jon dragen in februari 2020 hun werk over aan een nieuw koppel. Zij gaan dan voorlopig terug naar hun woonplaats in Alabama, VS. Komend jaar hopen ze een keer langer op bezoek te zijn in Nederland en ook bij ons langs te komen. Zoals het er nu uitziet willen zij in de toekomst regelmatig een aantal maanden naar Mattru terugkeren om het werk daar te blijven ondersteunen. Wie weet kunnen wij daar ook nog een steentje aan bijdragen!
terug